Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alsó

Szeretettel köszöntelek.

Csörgő Adrienn vagyok, és amióta az eszemet tudom, Sport őrült. A sport minden akadályon átsegít, általa találhatjuk meg az egyensúlyt testünk, lelkünk és szellemünk egységében. 

Sport imádatomat Szüleimnek köszönhetem, akik már általános iskolában sport tagozatra irattak be. Kezdetben atlétika, 12 éven át NBII-ben kézilabda majd a fitness/testépítés lett  mindennapjaim része.

Nem is volt kérdés, hogy HIVATÁSOMnak is ezt választom, 2000 óta vagyok fitness edző, személyi edző, immár Iwi Sporttáplálkozás tanfolyami előadó, Csoportos és Fitness Instructor gyakorlati oktató , ezen belül is a küzdősportos fitness irányzat nagy szerelmese. 

2008-ban alkottam meg a saját harcos edzés fitness módszeremet a FitFight®️-ot , több neves Harcművész segítségével, melyet azóta  tanfolyam jelleggel oktatok az Iwi akkreditációs képzésén. 

2009-ben kezdtem Fitness versenyzői pályafutásom, ami sok szép sikert hozott számomra közel 10 év versenyzéssel , de legfőképp megtanított küzdeni, kitartani és alázatra nevelt. 

2014-ban elindítottam az online életmód programom a "DreamBodyLifestyle" - t, mellyel már azoknak is tudok útmutatást, segítséget, irányt adni az életmódváltás terén, akik bármilyen oknál fogva személyesen nem tudnak részt venni edzéseimen. 

Hiszem, hogy a tudatosság, szervezettség, celorientáltság és kitartás az, ami elengedhetetlen az életünk sikereihez, legyen az élsport, hivatás, vagy Család. 

Főbb Eredményeim :

2010 SUPERBODY fitness modell 1.hely

2012 WBFF Dánia fitness díva 2.hely Pro card

2012 WBPF Fitness Magyar bajnok 2.hely

2012 Wbpf Grand prix kategória és abszolút bajnok

2012 WBPF Thaiföld Fitness Világbajnok 1.hely 

2014 SUPERBODY Figure 3.hely 

2014 ABPF Ausztria kupa Sportmodell 1.hely

2014 Wabba Finnország Miss Fitness Universe Világbajnokság 1.hely 

2018 FITPARADÉ Sportmodell over35 1.hely 

Rendezés:
Az oldal tetejére